Hradec Králové florbal team

Joker Cup 2010

18.09.2010 22:24

Joker Cup 2010 - Jaroměř - 18. září 2010

Loňská sezona pro nás skončila až na konci června brněnskou Open Game a všichni jsme si s chutí plánovali alespoň dvouměsíční pauzu a odpočinek od florbalu. Jenže jsme všichni blázni, nebo alespoň pár jedinců, a již v polovině srpna jsme někteří měli z nervozity okousané hokejky, oloupané zdi z trénování v obýváku, rozbitý nějaký ten obrázek a květináč a místo na branku jsme stříleli na hadr pověšený mezi židlemi. Žádné utišující léky na florbalovou závislost zatím v lékárnách neprodávají, a proto jsme hned přivítali, že jsme mohli už od poloviny srpna trénovat na Novém Hradci. Pomyšlení, že nám ligová sezona začíná až v říjnu, bylo k zbláznění, ale zářijový turnaj Joker Cup v Jaroměři, byl tím správným vykročením do zápasového kolotoče a i jako první ostrý trénink před sezonou 2010-2011. Jenže ejhle, z možných hráčů ze soupisky najednou odpadli kvůli různým povinnostem nebo nemocem čtyři útočníci (Michal, Tomáš, Koubek, Jarda Hrůza), naše jednička v bráně (zní to líp, než že je jediný – Radim) a hned i čtyři obránci (Jirka Krátoška, Martin, Joska a David). V pěti lidech se toho moc uhrát nedá, zůstal jen Doktor a Jiřan do obrany, a jeden útok – Jarda Bleha, Ondra a Chuck. Museli jsme zapátrat po posilách někde jinde, ale chtělo to vzít hráče, které nejen herně, ale i osobně známe. Z hodně polepené sestavy se nakonec vyklubal opticky a jmény hodně silný výběr borců z FLA. Do branky přijal nabídku bez jakéhokoli rozmýšlení možná vůbec nejlepší gólman FLA – Kamil Polák z Lavin. Do obrany naskočil náš tréninkový parťák, nejlepší bek FLA s vražednou střelou a kapitán Zbrojovky v jedné osobě – Libor Voleský. Druhá útočná formace vypadala také impozantně. Největší tahoun a kanonýr Kamikadze – Radim Šplouchal, s ním kapitán a hlavní tvůrce hry Myšáků – Michal Solich a druhý nejlepší kanonýr celé FLA a hlavní střelec Myšáků Karel Brejcha. Spolupráce těchto „útočných dvojčat“ a našich pravidelných středečních myších soupeřů doplněná o rychlého a tvořivého Radima dávala předpoklad pro velmi údernou lajnu. Naši týmovou spolupráci jsme také nechtěli trhat a Ondra si ponechal ve svém útoku křídla Jardu a Chucka. Nakonec si ještě udělal čas i Tomáš Bouz, ale do útoků jsme již nezasahovali a tak vyztužil obranu. I když se v sestavě sešli velcí ligoví rivalové, vytvořili jsme na Joker Cup dobrou partu a skvěle pracující tým, který táhl za jeden provaz a podřídil se týmové hře. Všem klukům děkujeme za účast a skvělý výkon a jsme rádi, že jste s námi hráli. Ale ve středu vám, Kamile, Michale a Karle, už nic zase nedarujeme :-).

1. zápas skupiny B

Ve skupině B nás mělo být původně šest týmů, ale jeden se z nějakých důvodů nedostavil, a tak nás čekali v základní skupině čtyři soupeři. Prvním byl nováček nadcházející sezony FLA tým AFLC Chroustovice. Zápas jsme se od začátku snažili držet v naší režii a Michal Solich nás také brzy uklidnil přesnou střelou mezi nohy brankáře. Sám ji ohodnotil jako „Radimovu šmrdlu“ (všichni víme proč:-)), ale pokud propadla do brány, je jedno jak. Historie se už ptát nebude, i fotbalisté s vizitkami „králů střelců“ dávají branky zády, nosem, břichem, uchem a jsou i tak kanonýry. Zanedlouho se prosadil i přízemní střelou k tyči po Doktorově přihrávce Ondra a bylo prakticky rozhodnuto. Skóre završila sehraná spolupráce Michala a Karla, a druhý jmenovaný načal svoje velké turnajové střelecké představení a potvrdil, co jsme od něj v týmu očekávali. Kamil si s přehledem pohlídal svoji první nulu v zápasech za Tornados, obrana zahrála jistě, Tomáš se ukázal jako výborná volba do defenzivy, ale začalo nás trápit Doktorovo tříslo, jehož stav se stále zhoršoval.

Tornados Hradec Králové - AFLC Chroustovice                        3:0

Solich, O. Špalek (Vodák), Brejcha (Solich)

Sestava :

Kamil Polák - Jirka Zedka, Lukáš Vodák, Tomáš Bouz, Libor Voleský - Jarda Bleha, Ondra Špalek, Ondra Dušek - Radim Šplouchal, Michal Solich, Karel Brejcha.

Bez vyloučení

 

 2. zápas skupiny B

V druhém matchy jsme zkřížili florbalky se známým turnajovým týmem z Chrasti. Úvodní branku procedil do branky Karel po Radimově asistenci, ale na dlouho to také bylo z naší strany vše. I když Chrast na tomto turnaji nehrála příliš povedeně, nás potrápila nejvíce. A bylo to především kvůli neproměnění našich dalších šancí a následným chybám. Nejprve jsme špatně střídali, kdy Radim naskočil do hry s celým útokem, ale Jarda byl stále ještě zapojen do hry. Poté spočítali rozhodčí Michalovi opakované přestupky a šel i on na trestnou lavici. To už Chrast dostatečně nakoplo a srovnala na 1:1. Balonek vyslaný sice z poměrně velké vzdálenosti se ale Kamilovi na chvíli schoval za Jiřanem, a ač si na míček sáhl, zapadl přesně pod víko. Remíza by pro nás byla určitě vzhledem k vývoji zápasu ztrátou a tak když jsme čtyři minuty do konce dostali výhodu přesilové hry i my, poslali jsme speciální formaci a chtěli strhnout vedení na svoji stranu. Radim, Michal a Karel všechny pokusy ihned cpali do branky a na závěr přesilovky se opět prosadil Karel po asistenci svého dvorního nahrávače. Výsledek jsme si již pohlídali a vydřeli těsnou výhru.

Tornados Hradec Králové - FBC Chrast                                    2:1

Brejcha (Šplouchal), Brejcha (Solich) soupeř 1:1

Sestava :

Kamil Polák - Jirka Zedka, Lukáš Vodák, Tomáš Bouz, Libor Voleský - Radim Šplouchal, Michal Solich, Karel Brejcha - Jarda Bleha, Ondra Špalek, Ondra Dušek.

Vyloučení : 2:1

Voleský (špatné střídání), Solich (opakované přestupky) - Chrast (sekání)

Využití : 1:1 (Brejcha na 2:1 - Chrast na 1:1)

 

3. zápas skupiny B

Třetí zápas přinesl exklusivní duel v podání mistra proti vicemistrovi loňského ročníku FLA, a to našeho tentokrát „polepeného“ týmu proti Černilovu. Hoši ve žlutých dresech byli značně namotivovaní a byli rozhodnuti nás pěkně potrápit. Však už teď před zahájením nového ročníku FLA se vidí na prvním místě. Ale ze zápasu co se týče šancí a hry v útočné fázi jsme měli více my, ale Černilov hrál zodpovědně do obrany a nám chyběla větší produktivita a více střel na branku. Pak z našeho obraného pásma vyvezl balonek Libor, cestu měl překvapivě volnou až k soupeřově brance a chytrou střelou po zemi kolem nohy brankáře strhl vedení na naši stranu. Z přesilovky jsme další branku nedokázali přidat a hrát na výsledek 1:0 s Černilovem není zrovna bezpečné. I když téměř žádnou vyloženou šanci soupeř neměl, Kamil ostatní pokusy skvěle pochytal. Ale náš starý známý Honza Volenec se pustil mezi dva hráče, i když mu balonek utíkal jak kapr v holé ruce, stejně střelou našeho gólmana prostřelil a srovnání bylo na světě. Musíme podotknout, i přesto, že více šancí soupeř neměl, bylo srovnání zasloužené, už díky spalování naších šancí a jedné přesilovky. Konečná remíza 1:1 nakonec byla výhodná pro oba týmy, zaručila nám se soupeřem první a druhé místo v tabulce, což znamenalo, že v play-off na sebe nenarazíme, pouze až v případném finále. Ale největší ztrátou bylo to, že bolavé Doktorovo tříslo mu již nedovolilo nastoupit do dalších zápasů.

Tornados Hradec Králové - FBC Černilov                               1:1

Voleský soupeř 1:1

Sestava :

Kamil Polák - Jirka Zedka, Lukáš Vodák, Tomáš Bouz, Libor Voleský - Jarda Bleha, Ondra Špalek, Ondra Dušek - Radim Šplouchal, Michal Solich, Karel Brejcha.

Vyloučení : 0:1, bez využití

Černilov (vysoká hůl)

 

4. zápas skupiny B

Poslední zápas ve skupině jsme byli rozhodnuti zvládnout bez jakýchkoli dramat a věřili si na vítězství. V obraně se střídala už jen trojice – Jiřan, Tomáš, Libor. I v útočných formacích jsme udělali jednu zásadní změnu, potom co se obě levá křídla nepříliš prosazovala. K Ondrovi a Chuckovi přešel Radim Šplouchal a k Myšákům Michalovi a Karlovi náš Jarda Bleha. A změna to nakonec byla, co se týče produktivity obou hráčů, hodně povedená. Jarda pěknou nahrávkou našel na pravé straně Karla, a ten se jako správný zabiják opět nemýlil. Jenže Čerňák Praha se nechtěl nechat sfouknout tak jednoduše, jak jsme si plánovali a především dva jeho borci nás v obraně hodně proháněli. Když u soupeřovy branky sklepl Chuck pod sebe, jeho přihrávku okamžitě zachytil soupeř a dlouhým pasem vyslal spoluhráče do samostatného úniku na naši branku, bylo náhle srovnáno na 1:1. Naštěstí nás to ale nepoložilo a osvědčila se i druhá změna v útoku. Radim našel nádhernou přihrávkou z pravého rohu útočného pásma pod sebou na středu Ondru a ten stejně dokonalou střelou z první vymetl levý horní roh branky. Ve snaze srovnat odvolal soupeř ještě v závěru svého brankáře. Půl minuty do konce byl v našem rohu Jiřan faulován, rozehrál, vyhodil po mantinelu na Jardu a ten s míčkem zaběhl až téměř za prázdnou branku, zasunul kolem tyče a pojistil naše vítězství.

Tornados Hradec Králové - Čerňák Praha                              3:1

Brejcha (Bleha), O. Špalek (Šplouchal), Bleha (Zedka) - soupeř 1:1

Sestava :

Kamil Polák - Jirka Zedka, Tomáš Bouz, Libor Voleský - Radim Šplouchal, Ondra Špalek, Ondra Dušek - Jarda Bleha, Michal Solich, Karel Brejcha.

Vyloučení : 1:0, bez využití

Solich (sekání)

 

Tabulka skupiny B

  Tým V R P Skore B
1. FBC Černilov 3 1 0 10:3 10
2. FBC Tornados Hradec Králové 3 1 0 9:3 10
3. AFLC Chroustovice 2 0 2 8:6 6
4. FBC Čerňák Praha 1 0 3 3:9 3
5. FbC Chrast 0 0 4 3:12 0

 

 Čtvrtfinále

Do čtvrtfinále jsme šli díky horšímu skóre jako druzí za Černilovem a to nám bohužel přidělilo pořádající tým – Joker Team Jaroměř. Co jsme zatím viděli, tak domácí již určitě zahráli v lepší formě a povedenější zápasy, ale play-off je úplně jinou soutěží, rozhodují detaily, jedna chyba, náhody a nám bylo jasné, že se domácí tým v tomto zápase vybičuje k naprosto jinému výkonu než ve skupině. A to také bylo vidět hned od začátku. Do ofenzívy byli Jokeři velmi nebezpeční a pokud i s takovouto sestavou půjdou do FLA a vyrovnají výkyvy mezi dobrými a nepovedenými výsledky, mohou být jistě černými koni ligy. Na soupeři bylo také znát, že dobře zná zdejší palubovku a má na tomto povrchu odehráno již pár zápasů a tréninků. Nicméně po vyrovnané pasáži, kdy si zatím obrany dokázaly s útoky na obou stranách poradit, přišlo nebezpečné Radimovo nahození na branku. Již to vypadalo, že míček skončil v síti, ale rozhodčí se po poradě rozhodli jinak, branku neuznali, ale nařídili trestné střílení za hru jednoho ze soupeřových hráčů v brankovišti. Trestného střílení se ujal Ondra, ale v zakončení jen nastřelil brankáře. Pokračovali jsme přesilovou hrou a po uplynutí více jak minuty poslal dlouhou přihrávku křížem přes hřiště Jiřan na Michala, ten přenesl hru na pravou stranu na Karla a ten k naší velké radosti urval pro nás tolik potřebné vedení. Jokeři se vzchopili ještě k většímu tlaku, byli stále nebezpečnější a měli dostat výhodu přesilové hry i oni. Těsně před brankovištěm už Tomáš nevěděl kam s hlavou uhnout, jen zavřel oči a míček ho trefil. Jasné vyloučení dle pravidel, ale k našemu a samozřejmě i soupeřovu překvapení si rozhodčí tohoto zákroku nevšimli. Z rozehrávky před brankovištěm nic nevytěžili, a když po chvíli Radim využil zaváhání obrany a sám zvýšil na 2:0, byl náš postup do semifinále již nadosah a nenechali jsme si ho už také vzít. Kamil opět předvedl pár skvělých zákroků a odměnou mu byla druhá nula na turnaji.

Tornados Hradec Králové - Joker Team Jaroměř                      2:0

Brejcha (Solich), Šplouchal

Sestava :

Kamil Polák - Jirka Zedka, Tomáš Bouz, Libor Voleský - Radim Šplouchal, Ondra Špalek, Ondra Dušek - Jarda Bleha, Michal Solich, Karel Brejcha.

Vyloučení : 0:1

Joker (hra v brankovišti)

Využití : 1:0 (Brejcha na 1:0)

 

Semifinále

V semifinále jsme narazili na vítěze skupiny A – Pacienti Luka nad Jihlavou. Ti vyhráli čtyři zápasy, prohráli jen jednou smolně 0:1 s AHF Náchod a předváděli pěkný florbal. Před zápasem se zdáli být favority, ale během čtyř minut svítilo na tabuli skóre 3:0 v náš prospěch, na co jsme doposud sáhli se povedlo a zdálo se být po zápase. Nejprve Radim našel skvělou přihrávkou Libora a ten luxusní nechytatelnou bombou vymetl levý horní roh branky. Branka jak přes kopírák ze zápasu s Čerňákem jen s výjimkou zakončujícího Ondry. Ondra po chvíli natáhl ke střele a na hranici brankoviště trefil do boku Chucka, od něhož skončil míček v brance. Soupeř sice reklamoval vysokou hůl, ale Chuckovi první „střelecký zápis“ již nikdo nevzal. Pak se předvedl v roli nahrávače i Karlos a Jarda ve 4. minutě zametl na 3:0. Pak došlo také i k první vážnější situaci na naší půlce. Po chybném vyhození jednoho z našich hráčů už Jiřan stíhal soupeřova útočníka na hranici faulu, ten sice ještě udělal dva kroky, ale dál už svůj pohyb neustál a skončil v Kamilově kleci. Rozhodčí nařídil trestné střílení a naši 73ku poslal na trestnou lavici za podražení. Kamil skvěle vychytal a v oslabení jsme se v pohodě ubránili. To nás nakoplo k přidání ještě dvou branek a celkem pohodově zvládnutému závěru. Radim našel přihrávkou napříč pásmem u tyče Chucka a ten jen zasunul na 4:0. Další asistencí vyzval Karel ke skórování Jardu a ten se také nemýlil – 5:0, jsme ve finále.

Tornados Hradec Králové - Pacienti Luka nad Jihlavou          5:0

Voleský (Šplouchal), Dušek (O. Špalek), Bleha (Brejcha), Dušek (Šplouchal), Bleha (Brejcha)

Sestava :

Kamil Polák - Jirka Zedka, Tomáš Bouz, Libor Voleský - Radim Šplouchal, Ondra Špalek, Ondra Dušek - Jarda Bleha, Michal Solich, Karel Brejcha.

Vyloučení : 1:0, bez využití 

Zedka (podražení)

 

 FINÁLE :

Do finále se celkem jasně probojoval i Černilov a náš vzájemný finálový duel byl jejich snem už před turnajem. Kluci si na nás hodně věří a dokážou s námi hrát velmi vyrovnané zápasy, kdy není favoritem ani jedna strana. Jenže úvod zápasu a možná samotné finále zastihl Černilov možná ve velké nervozitě a možná trémě, a poté co mladý Jarda v brance přenechával velmi záhadně balonek svému otci, mohl náš Jarda Bleha v první minutě strhnout vedení na naši stranu. Brzy se ale po parádní dlouhé přihrávce od Tomáše prosadil Karel a zajistil nám zasloužené vedení. Druhou branku přidal Ondra po Karlově přihrávce a zdálo se být jasno, nebo alespoň dostatečně nahráno. Jenže se opět opakovala pasáž jak z prvního utkání, kdy jsme měli více ze hry, ale další branky nepřidávali. A to se proti Černilovu nevyplácí. Čtyři minuty do konce se vydal soupeř v přečíslení 3 na 2 k naší brance, jeden z hráčů adresoval přesnou nahrávku z pravého rohu zpět před brankoviště a další útočník jen přizvedl za Kamila. V poslední minutě, kdy jsme dostali výhodu přesilové hry, se zdálo být již rozhodnuto a měli jsme zápas v klidu dohrát. Jenže 8 vteřin do konce Radim před naší brankou fauloval také, kdy se snažil napravit chybné vyhození přes střed od jednoho ze spoluhráčů. Ke standardní situaci 4 na 4 odvolal Černilov brankáře a těsně před brankovištěm rozehrával. Naši dva útočníci proti rozehrávající trojici včas nevystartovali a 5 sekund do konce se podařilo soupeři procpat střelu do naší branky na 2:2. Opět potřeba přiznat, že jsme měli ze hry více, ale neproměnili jsme další šance a za stavu 2:0 se výhry ztrácet nemohou. Prodloužení se na turnaji nehrálo a následovali hned nájezdy. Povzbuzovali jsme se, že nás srovnání srazit nemůže a rozhodneme tedy v trestných stříleních. Kamil se jako první odebral do branky, ale soupeř se hned ujal vedení. Karlos bohužel roli kanonýra tentokrát nepotvrdil a gólmana nepřekonal. Když další „Černilovák“ dal na 2:0, začalo jít do tuhého a již všechny nájezdy jsme museli proměnit. Ale Jiřan zachoval chladnou hlavu a bez nervů po blafáku snížil na 1:2. Vše záleželo na Kamilovi. Ten třetího hráče vychytal a Ondra musel srovnat. I jemu se podařilo po přesné střele trefit pravé víko a bylo rázem 2:2. Zde se mělo pořadí nájezdů otočit, ale proč k tomu nedošlo, netušíme. Čtvrté trestné střílení soupeř již proměnil a dalšího nájezdu se ujal Ondra. Štěstí ho však opustilo, a přestože prý měl podle jeho slov gólman pravou stranu branky celkem odkrytou, těsně minul vedle. První turnaj v sezoně 2010-11 pro nás tedy skončil celkem smolně „pouze“ druhým místem, ale i tak se není za co stydět. Ze statistik jsme zjistili, že se jednalo o naše jubilejní dvacáté finále na dvacátém pátém turnaji, kterých jsme se kdy účastnili. Ač jsme na tomto turnaji nastupovali pod názvem Tornados a hráli v našich dresech, úspěch a poděkování patří ještě jednou i našim posilám, které nám pomohli na tento turnaj vzhledem k naší velké marodce a neúčasti vůbec jet – dvěma Myšákům, jednomu Kamikadze, Lavině, Zbrojovkáři a šesti statečným Tornados, z nichž dva pro zranění nedohráli...

 

Tornados Hradec Králové - FBC Černilov                2:3 po nájezdech

Brejcha (Bouz), O. Špalek (Brejcha) - soupeř 1:2, 2:2

nájezdy : soupeř 0:1, Brejcha nedal, soupeř 0:2, Zedka (1:2), soupeř nedal, O. Špalek (2:2), soupeř 2:3, O. Špalek nedal

Sestava :

Kamil Polák - Jirka Zedka, Tomáš Bouz, Libor Voleský - Radim Šplouchal, Ondra Špalek, Karel Brejcha - Jarda Bleha, Michal Solich.

Vyloučení : 1:1

Šplouchal (sekání) - Černilov (sekání)

Využití : 0:1 (Černilov na 2:2)

 

Hodnocení hráčů Tornados na Joker Cupu 2010 z pohledu maroda a asistenta trenéra v jedné osobně přihlížejícího z tribuny :-)

 

Brankář

Kamil - zaskočil za jedničku teamu Tornados, výkonem ve skupině nezklamal. Od play-off držel team pozornými zákroky. Chycený nájezd v semifinále byl jeho momentem, který nakopnul střelce, a ti zničili soupeře gólovou smrští.

Hodnocení :     85%

 

Obrana

Jiří Zedka - elitní obránce odváděl poctivý výkon. Ale nebyla to určitě jeho optimální forma, kterou známe. Ve finálovém rozstřelu zachoval klidnou hlavu a jako správný pravák proměnil a dal teamu impuls.

Hodnocení :     80%

 

Lukáš Vodák - Jediný zástupce „zpívající obrany z Open Game“, výkonnostně nezklamal, odehrál svůj standard, ale byl limitován zraněním ve spodní části těla. Urdžoval jako vždy dobrou náladu teamu. Čekáme na článek módní policie.

Hodnocení :     76%

 

Tomáš Bouz - Nastoupil pro něj na nezvyklém místě a čekalo se, jak si poradí. Jeho výkon byl potěšující, pro trenéra tu máme možného univerzála, co pomůže obraně svojí rychlostí a důrazem.

Hodnocení :     75%

 

Libor Voleský - Plnil to, co se od něj čekalo, podržel míček, tvrdou střelou zasypával soupeřovy brankaře. Jeho moment byla střela, kterou vymetl růžek branky v semifinále. Také často pobýval na čerstvém vzduchu, kde se vždy uklidňoval a nabíral sílu do dalších zápasů.

Hodnoceni :     80%

 

Útok

Ondřej Dušek „Chuck“ – No, jakékoli hodnocení je zbytečné jelikož kdo by si dovolil něco napsat na velkého Chucka. Ale odvedl, to co se čekalo, poctivý výkon a jeho herní styl „pes a kost“ je osvědčený. V semifinále přidal dvě rány ze svého zásobníku. Škoda jeho zranění, také ve spodní časti těla.

Hodnocení :     75%

 

Jarda Bleha - Výkon střelce byl ovlivněn novou hokejkou, na kterou si neustále zvyká a také neúčast jeho hlavního nabíječe (Koubek). Přesto odvedl poctivý výkon a pomohl brankami ve správnou chvíli.

Hodnocení :     75%

 

Ondřej Špalek - Těžký úkol zvládl, snažil se tvořit hru a celkově řídit herní projev svých barev. Přidal i góly ve správnou dobu a ukázal pevné nervy v nájezdech. K tomu, aby jeho hra více vynikla, chyběl pouze neomylný „sniper“ do zakončeni.

Hodnocení :     80%

 

Radim Šplouchal - Hra tohoto hráče se dá přirovnat i k názvu jeho mateřského teamu Kamikadze. Jeho pohyb a nápady zvedly útočnou hru. Splnil, co se očekávalo. Jedinou výtkou je ztráta míčku při závěrečné přesilové hře.

Hodnocení :     75%

 

Karel Brejcha - To co se čekalo, splnil, dával góly, tlačil se do šancí a dělal vše pro to, aby získal teamu umístění na bedně. Důležitý gól ve čtvrtfinále proti domácím Jokerům.                   

Hodnocení :     85%

 

Michal Solich - Plnil roli spojky mezi obranou a útokem. Podporoval své spoluhráče nahrávkami a bortil útočné snahy soupeře. Odvedl svůj výkon jak je znám u zvědů všech týmů FLAHK.

Hodnocení :     80%

 

Martin Špalek

jako fotograf : 10 % za snahu

jako kustod : -9 %, dále nebudeme rozebírat :-)

jako asistent trenéra : 45% 

Statistiky hráčů Tornados na Joker Cupu 2010

Hráč Zápasy Bilance Body TM
Karel Brejcha 7 6+3 9 0
Radim Šplouchal 7 1+4 5 1
Ondra Špalek 7 3+1 4 0
Jarda Bleha 7 3+1 4 0
Michal Solich 7 1+3 4 2
Ondra Dušek 6 2+0 2 0
Libor Voleský 7 2+0 2 1
Lukáš Vodák 3 0+1 1 0
Jirka Zedka 7 0+1 1 1
Tomáš Bouz 7 0+1 1 0
Kamil Polák 7 0+0 0 0

 

Odkaz na oficiální stránky JOKER CUPU 2010

 

Kontakt

FBC TORNADOS Hradec Králové

florbaltornados@seznam.cz

Jiří Zedka - 602 770 181

Vyhledávání

    

Patches O'Houlihan: Zapamatuj si pět véček vybíjené: Vybij, vyhni, vyskoč, vyraž a vybij!

 

Termíny očekávaných akcí

 

Trénink TORNADOS

Středa 27. 3. 2024

Hala Předměřice - 19:30

Hradečtí Vikingové

-----------------------------------

Trénink TORNADOS

Středa 3. 4. 2024

Hala Předměřice - 19:30

Myšáci Hradec Králové

-------------------------------------

SEMIFINÁLE FLA HK

Sobota 6. 4. 2024

Hala Předměřice

1. zápas

Spojené síly - 8:00

2. zápas

Spojené síly - 9:30

3. zápas

Spojené síly - 11:00

případný 4. zápas

Spojené síly - 12:30

-----------------------------------

Trénink TORNADOS

Středa 10. 4. 2024

Hala Předměřice - 19:30

Black Riders+ZTP

-------------------------------------

FINÁLE FLA HK

Sobota 13. 4. 2024

Hala Předměřice

Kamikadze - 16:30

-----------------------------------

Trénink TORNADOS

Středa 17. 4. 2024

Hala Předměřice - 19:30

Kamikadze

-------------------------------------

Trénink TORNADOS

Středa 24. 4. 2024

Hala Předměřice - 19:30

Spojené síly

-------------------------------------

Trénink TORNADOS

Středa 1. 5. 2024

Hala Předměřice - 20:30

Hradečtí Vikingové

-----------------------------------

Trénink TORNADOS

Středa 8. 5. 2024

Hala KUKLENY - 21:00

Myšáci Hradec Králové

-----------------------------------

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode